Dit is alweer het laatste deel van de open dag trilogie bij Chikara Koi. Ik heb bewust deze dag in drie delen gepubliceerd zodat alles zo goed mogelijk gepresenteerd wordt.
Ik durf te stellen dat zeker voor de beginnende hobbyist die een vijver wil bouwen, er op deze dag bijzonder veel info gehaald kon worden.
IMG_8824 Van een folieplakker tot Koifotograaf allemaal waren zij aanwezig.

IMG_8822
John raakt niet uitgepraat

Vandaag laat ik 3 interviews zien, een van Ben Weeteling van Koi Raw Photography, die deze week  een kersverse vader geworden is. En mede bekent van zijn prachtige Koifoto’s, welke momenteel op kalender in super glanzend formaat te koop zijn.
Martin van Hattem van AEM trommelfilters, die zijn nieuwste variant op trommelfilters presenteerde.
En uiteraard waar het allemaal om draait een hobbyist die daadwerkelijk om info voor haar nieuwe vijver kwam. En echt ik vind het altijd leuk dat er ook vrouwen geïnteresseerd zijn in de Koi.
IMG_8816

IMG_8815
Dan wordt het denk ik toch een trommel?
IMG_8826
Een trotse John
IMG_8819
Ans dé motor van Chikara Koi

Op mijn vraag aan John of er nog eens zo’n dag als deze komt kan ik de twijfelaars of diegene die niet konden komen geruststellen. Deze dag wordt zeker nog eens herhaald. Ook zullen er de winter door tot aan het nieuwe seizoen nog meer van dit soort dagen georganiseerd worden.

Op naar een nieuw Koi evenement bij John en Ans.

 

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *