Koi-Idol winnaar november 2017-www.koiengel.com

Koi-Idol neemt het petje af!

Koi-Idol deelnemer vanaf het eerste uur, André.
Een typisch voorbeeld van hoe de opzet van de Koi-idol verkiezing bedoeld is.
Laagdrempelig voorde Koi hobbyist, dienend als opstap naar de top!

Tijdens het eerste jaar 2009 van de maandelijkse de Koi-Idol verkiezing hebben we kennis mogen maken met André

Andre winnaar_koi-idol_november_2017_sff_kohaku Tijdens het eerste jaar 2009 van de maandelijkse de Koi-Idol verkiezing hebben we kennis mogen maken met André. Sindsdien, of ik moet me vergissen, schrijft André elk jaar wel één of twee van zijn idolen in voor deelname aan de Koi-idol verkiezing. Niet dat het altijd winnaars zijn geweest maar  we zien bij André wel een gestage, blijkbaar niet te stoppen, ontwikkeling in het beleven van de hobby.

Ontwikkeling en groei, termen die we wel gewend zijn binnen de hobby en in 99.9% wordt dan de gedoeld op de Koi. Dit keer niet! Hiermee willen we natuurlijk niet zeggen dat de collectie Koi van André niet gegroeid of ontwikkeld zijn. Integendeel zelfs! We bedoelen hierin André als persoon en hobbyist. Maar ook als iemand die gewoon lekker in het leven staat en makkelijk (Koi-Idol)vrienden maakt.
Andre nov 2017
Zijn ontwikkeling in kennis en inzicht hebben hem en zijn Koi-Idols in de loop der jaren naar de top gebracht maar ook groei in het zelfvertrouwen gegeven. Dit uit zich, naar wij vinden, dat André dus nu ook, sinds een aantal jaren, deelneemt op de live shows van de verenigingen en de competitie aangaat om ook daar mee te dingen naar de grootte prijzen. Zelf mee gaan op Koihunt naar Japan is ondertussen voor André ook al een gemaakte stap.

Andre nov 2017 3   Andre nov 2017 2

Los van dit alles, blijft hij de Koi-Idol verkiezing vanaf zijn eerste deelname trouw

Los van dit alles, blijft hij de Koi-Idol verkiezing vanaf zijn eerste deelname trouw. En beseft hij dat dit naast zijn eigen ontwikkeling mede de drive en opstap was tot nu en later.  
Andre nov 2017 4
Als organisatie Koigate waarderen we dit ten zeerste. Het geeft ons de drive om door te gaan, om zo beginnende hobbyisten middels deelname Koi-Idol verkiezing de opstap te bieden naar een podium aan de top. Daarom nemen wij in figuurlijke zin, het petje voor hem af.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *