Koiengel

Nieuwjaarswens van Koiengel

Ik wilde ik mijn nieuwjaarswens beginnen, met “Beste lezers of lieve mensen of Koiliefhebbers, Koikichi of Koiengel volgers”  maar bedacht mij dat het eigenlijk niet uitmaakt hoe ik begin.
Als dat wat ik schrijf maar overkomt, want uiteindelijk is dat waar het om draait, toch?

Ik wil jullie allen na een voor mij zeer bewogen jaar, bedanken voor de steun welke ik mocht ontvangen voor het starten van mijn site, “Koiengel” en de vele, echt vele ontzettende leuke reacties hierop.
Het was voor mij maar ook voor mijn vrouw bijzonder fijn dit te constateren. Gevoelens van trots en positieve emoties welke ons soms overvielen door deze reacties, zeer veel dank daarvoor.

Uiteraard wil ik van deze gelegenheid gebruik maken (je leest nu toch) om jou en iedereen die jouw lief is, een gezond 2018 toe te wensen. Het is in beginsel een simpele wens maar wel een uitdagende, want gezondheid is het grootste goed wat je ontvangen mag.

En nu ik dan toch bezig ben, ook voor jouw Koi, de verbindende factor tussen ons allen Koikichi die wij zijn. In de zin van geen parasieten, bacteriën maar wel een goed opstartende filter in het voorjaar.

Dat is wat ik hoop voor ons allen in 2018, en een snel wederzien op een Koishow of misschien wel tijdens een interview, want daar ga ik dit jaar weer veel werk van maken.

Geniet van het kleine

Geniet van het kleine, zo weet je het grote te waarderen wanneer dit op jouw pad komt.

Tot Koiziens!

 

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *