www.koiengel.com

Koi-factor gaat verhuizen

Hey, heb je het al gehoord? Wat? Nou, Koi-factor gaat verhuizen!
Joh waar naartoe dan, tja dat moet nog even geheim blijven.

www.koiengel.com

Ja het is echt waar Koi-factor gaat (weer) verhuizen. Ik sprak René Veldhuis hierover en hij zei mij, na eerder al enkele keren verhuist te zijn geweest hebben wij nu de perfecte locatie en ruimte gevonden in……………ehhh dat moet nog even geheim blijven.

www.koiengel.com (3)
Een rond project van Koi-factor

 

Het wordt een ruimte van 200 m² groot (zo gaat René enthousiast verder) zonder verdieping wat toch wel een groot voordeel is. Want trapje op en trapje af, en nogmaals omdat ik dan net niet de goede maat of pomp heb meegenomen gaat echt wel vervelen.
www.koiengel.com 2018-01-08_bakopstelling

Nu is alles gelijkvloers met voldoende licht op de Koiverkoopbakken en dat is een groot goed, want zo kun je goed zien wat je gaat kopen, ik bedoel rood is ook het rood zoals het in je vijver zwemt.

De verkoopbakken hebben een totaal van ongeveer 30 m³. Koi-factor beoogt niet om de hoogste kwaliteit Japanse Koi te verkopen, maar wel een kwalitatief goede Koi voor een nette prijs.

Dat wil zeggen dat Koi-factor zich in het middensegment van de Koiverkoop wil begeven. De meeste prijzen van tosai liggen ongeveer tussen de € 20,- en € 100,-
De prijzen van de meerjarige Koi liggen veelal tussen de € 200,- en € 1.000,- Zowel bij tosai als ook de meerjarige Koi zijn er wel uitschieters wanneer we iets “speciaals” aan kunnen bieden. Kortom, kwalitatief goede Koi voor een nette prijs.

Voor nu kan ik je laten zien dat wij al aardig gevorderd zijn in het schilderwerk en de volgende stap zal zijn het inrichten van de winkel. Je kunt dan denken aan pvc aan en afvoer en stellingen. En natuurlijk het meest belangrijke is de verkoopbakken aan de uiteindes van het pvc te plaatsen 😉

De nieuwe winkel van Koi-factor wordt geen winkel waar je alleen komt voor een Koi maar voor een totale vijverbeleving. Zo staat “de hardware” zoals pompen, uv-c en filters overzichtelijk opgesteld en wordt er veel waarde gehecht aan een goede voorlichting. Waarom is de ene pomp wel geschikt voor het doel en waarom de ander niet. Welke voordelen heeft een pomp tegenover. een andere pomp. Soms is dit terug te vinden in de prijs van een pomp maar soms ook niet, en is er een betere keus. 

www.koiengel.com 20160809_VanderHolst

Een door Koi-factor aangelegde vijver

 

In de winkel heeft Koi-factor eigenlijk alles wat een klant nodig heeft voor zijn (potentiële) vijver

Naast bovengenoemde hardware heeft Koi-factor Koi-voer van Probites, Genki4Koi, Hikari (Friend), Takazumi en het eigen label voer. Ook kun je voor onder andere medicijnen, waterverbeteringsproducten, filtermaterialen enz, enz.

Daarnaast heeft Koi-factor alles in huis voor het aanleggen van vijvers. Heel veel druk-pvc en dunwandig pvc van 10 mm tot en met 110 mm, bodemdrains, skimmers, verlichting, pvc vanaf de rol of op maat gemaakt. En wat ik niet heb, dat kan ik altijd bestellen!
www.koiengel.com 20150630_071716897_iOS
Twee andere activiteiten van Koi-factor zijn:

    1. thuisconsulten bij vijverproblemen en/of zieke Koi.
    2. Vijverbouw en vijverrenovatie. Koi-factor maakt eigenlijk alle soorten vijvers waarvan het grootste deel bestaat uit Koi-vijvers. De vijvers kunnen met diverse materialen worden gebouwd. Koi-factor brengt geen offerte uit op een vraag mailtje. Pas wanneer we met de klant aan tafel zitten en de plannen bespreken, brengen we een offerte uit.

www.koiengel.com 201605-Projecten-Porck-Hoofddorp (7)
Als laatste komt het steeds vaker voor dat ons ook wordt gevraagd om naast de vijver ook de tuin aan te leggen en/of in te richten. Ook dit kan via Koi-factor worden geregeld. Koi-factor werkt bij projecten veelal samen met hoveniersbedrijf Folkert Lindhout. Zodat niet alleen je vijver een pareltje wordt maar ook de tuin een speciale plek wordt om zoveel mogelijk te verblijven.
www.koiengel.com (2)
Kortom, voor elke (water)tuin moet je bij Koi-factor zijn, zie ook de video:

Wanneer er meer nieuws is over de verhuizing van Koi-factor dan lees je het hier bij koiengel.

 

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *