koiengel bij Bas & Kity

Een bezoek aan de EuroJapantuin van Bas & Kitty

Vandaag was ik bij Bas & Kitty, deze twee mensen ken ik al geruime tijd en daar ben ik trots op. Wij kennen elkaar sinds mijn tijd bij KQ en wij zijn bijna gelijktijdig gestopt hiermee.
Dat vriendschap ontstaat, en ook weer verdwijnt is een proces wat niet te stuiten is, net zoals het feit dat het ook door kan gaan en zelfs beter, hechter en sterker wordt. Daar zijn Bas & Kitty voor wat betreft de laatste stelling een mooi voorbeeld van. Ben dan ook blij en trots dat ik ze tot mijn vrienden mag rekenen.

Dus werd het weer eens tijd om naar het Wassenaarse te gaan ondanks de barre winterse omstandigheden. Het was een mooi weerzien. Ik had met Bas om 14:00 uur afgesproken, en ongeveer 15:30 uur was Bas al aanwezig, voor Bas is dit best wel op tijd 😉 . Maar gelukkig was Kitty al wel thuis en hebben wij lekker bij kunnen kletsen. Kitty toen nog in blijde verwachting, en nu moeder van de schitterende baby Lauren, zo blij voor hun!

Het is echt een Bas dingetje ik bedoel het is gewoon zijn mancaveWat ik wil laten zien in de video is de EuroJapantuin van Bas & Kitty en het filterkot van Bas (Het is echt een Bas dingetje ik bedoel het is gewoon zijn mancave), want er zitten altijd wel een paar juweeltjes in zijn quarantainebak, en zo ook nu weer! En dat niet alleen, Bas legt uit waarom hij gekozen heeft voor zjin huidige filter en ook hoe gek hij is op gekleurde biodragers.

Bas had de vijver reeds gekapt zodat de temperatuur toch nog 14 C was, dit kun en andere leerzame beelden kun je zien in onderstaande video.

Bas & Kitty, bedankt voor de altijd aanwezige gezelligheid en tot snel ziens!

Wil jij ook jouw vijver eens op video in Koiengel tonen, klik hier en mail mij!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *