www.koiengel.com

Vandaag was ik (te laat met dank aan RWS) aanwezig bij de Nieuwjaarsreceptie van Koivrienden.be. een jaarlijks terugkerend evenement welke je als Koivriend gewoon niet mag missen, waarom? Eenvoudig, omdat hier op dit forum naar mijn bescheiden mening nog ouderwets respect is voor een andere mening welke dan wel eens haaks op die van jou kan staan. Dit respect brengt met zich mee dat er geluisterd wordt naar de andere mening en soms gebeurt het dan ook dat die mening geheel of gedeeltelijk overgenomen wordt.
www.koiengel.com
En dat kan alleen maar door respect op te brengen, zo dat is er ook weer uit.

Na deze stichtelijke woorden, wil ik overgaan tot de orde van de nieuwjaarsreceptie van Koivrienden.be. Het was weer werkelijk super gezellig, en ook al kom je daar voor de eerste keer, je wordt altijd meteen opgenomen in die gezelligheid, als een koude ijsbeer die in een warm bad gedompeld wordt.

www.Koiengel.com

Ook was er weer de gebruikelijke loterij, welke aangevoerd werd door Martien Claessens hij deed dit met een microfoon, maar die had hij eigenlijk niet nodig want hij heeft een stem als een klok! De loterij kon natuurlijk alleen maar plaats vinden door de grote vrijgevigheid van de diverse sponsoren, de namen van deze vrijgevige bedrijven kun je vinden op de site van koivrienden.be of klik hier
www.koiengel.com www.koiengel.com

www.koiengel.com www.koiengel.com

www.koiengel.com

www.koiengel.com
Een discussie gaat altijd in een gemoedelijke sfeer!

Dit soort loterijen brengt een grote hilariteit met zich mee, zoals de kleuren van de lootjes toch een heel andere uitslag kunnen geven. Wordt dan eerst het nummer genoemd en schreeuw je JAAAA, dan wordt daarna wit of blauw genoemd welke de kleur van jouw lootje is; dan is er teleurstelling of vreugde, wel met een glimlach dat dan weer wel!

www.koiengel.com
Mijn redder in nood, Ronald Ceulemans hoffotograaf van Koivrienden.be die voor al de foto’s gezorgd heeft van mijn blog!

www.koiengel.com

www.koiengel.com

www.koiengel.com

Na de loterij en alle jolijt was er een heerlijk diner welke ook een grote aftrek had, en ja tijdens het eten werd het dan toch eindelijk stil. Want mensen kinderen wat kunnen Koikichi’s praten zeg……. Of kwam dat door de reeds eerder genoemde gezelligheid? Maakt niet uit hoe het kwam maar men was wel smakelijk aan het eten!www.koiengel.com

www.koiengel.com
Twee gezworen Koivrienden, de motors achter Koivrienden.be, Marc en Martien.

Doordat ik te laat binnen kwam vanwege de fantastisch geregelde omleiding van onze eigen Rijkswaterstaat heb ik geen eigen foto’s kunnen nemen, dus zijn alle foto’s die je nu ziet van niemand minder dan de huisfotograaf van Koivrienden.be; Ronald Ceulemans, waarvoor zeer grote dank. De foto’s laten zeer goed zien hoe gemoedelijk de sfeer was! 

Koivrienden.be, Marc Criel en Martien Claessens bedankt voor de gezelligheid en tot snel ziens!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Een gedachte over “Nieuwjaarsreceptie van Koivrienden.be”
  1. Een waar woord, Engel.
    Respect voor ieders manier van vijveren staat hoog in het vaandel bij koivrienden.
    Wederom een mooie blog.

    Dank ook aan Irina voor het prachtige schilderij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *