Een blik in de nieuwe zaak van Koifactor
IMG_8838
Er is nog veel werk te verzetten.

Enkele weken geleden melde ik al dat Koi-factor gaat verhuizen, vandaag deel twee. Ik was even op de oude locatie en net op tijd om de grote verkoopbak te filmen terwijl deze opgehesen werd door een werkkraan aan een vrachtauto.
Hier was de klasse te zien van de chauffeur en zijn hijskunsten.

 

De foto’s welke je ziet zijn van de nieuwe locatie, waar René van Koi-factor zijn nieuwe bedrijf voort gaat zetten. Hij zal zich in een goed gezelschap gaan bevinden. Ik bedoel dat alles wat je op tuingebied kunt bedenken, zal hier te koop zijn, dit dan van veranda tot en met een Koivijver en alles maar dan ook alles op tuingebied wat je maar bedenken kunt, zal hier te koop zijn.

IMG_8839

IMG_8842

Ik noem als voorbeeld maar enkele bedrijfstakken in deze branche; een kunstgrasmattenleverancier, ook voor een zwembad kun je hier terecht, en natuurstenen zag ik ook en nog veel en veel meer, maar het belangrijkste voor ons Koikichi natuurlijk Koifactor met zijn nieuwe supergrote bedrijfsruimte! Ik was echt onder de indruk van de grootte van het bedrijf!

IMG_8843
Hier komt de 25 grote showvijver te staan.
IMG_8844
Ook tijdens het interview gaan de zaken gewoon door.

IMG_8845

De bedoeling zal zijn om eind februari 2018 open te gaan, hierover later meer op mijn site. Uiteraard zal ik aanwezig zijn bij de opening van de nieuwe winkel!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *