De Euregio Koi Show 2018 is begonnen

IMG_9046

De Euregio Koi Show 2018 is begonnen. De eerste show die er toe doet in Europa. Ik was vandaag aanwezig bij het benchen van de Koi op het terrein.
Onvoorstelbaar wat een werk er reeds verzet was. En wat een klus dat benchen is. Erg veel en secuur werk ook.
IMG_9047

Dit benchen heeft goed geoliede teams nodig, mensen met verstand van waar zij mee bezig zijn. En dat is hier dan ook aan de orde, René Gerritsen van Besuto Koi en Joop van Tol van KoiToday heeft hier de leiding en weet naast het werken ook nog goed te delegeren. Zo zag ik een Koi welke gebencht werd die een fikse beschadiging had aan de aarsvin. Die werd bij voorbaat gediskwalificeerd.
En dat is goed, want stel dat deze Koi ziek had geworden van deze vervoersbeschadiging? Of dat de eigenaar niet wist dat de beschadiging er al langer zat?
IMG_9051
Ook was het weer een feest van elkaar weerzien. Zoenen en omhelsingen was iets wat aan de orde van de dag was. En waar maak je dat nog mee. Juist bijna alleen bij Koi Kichi 😉
IMG_9052

Ook was het feest voor Joop van Tol, want hij werd vandaag 50 jaar, dus ook hij moest even in het zonnetje gezet worden. Want op je 50e verjaardag toch vrijwillig de hele dag dit zware werk doen. Nee dat mag niet zomaar voorbij gaan. Joop gefeliciteerd!
IMG_9055
IMG_9059

Aanwezige werkstress? Nee stress is nooit aanwezig bij de Euregio Koi Show. Alles gaat op gemak an. Iedereen doet wat en wanneer iemand eerder klaar is met zijn klus dan helpt die de ander weer. Dat is de mentaliteit van de Euregio Koi Show!
IMG_9061

Hieronder een korte impressie van het benchen.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *