POKO Koivoer, Koiengel

Koiengel in Heiloo op bezoek bij Poko Koivoer.

 
IMG_9066

Koiengel in Heiloo op bezoek bij Poko Koivoer. Bij Thimo van der Vaart is het momenteel na de Euregio Koi Show een drukte van belang. Alles in het teken van  Koivoer. Heiloo is een klein dorpje wat teruggaat tot 800 voor de jaartelling. Nu wonen er ongeveer 30.000 mensen. Het is geen industrieel dorp maar meer een dorpje waar de tijd nog een beetje stil staat.
Maar niet voor Poko Koivoer, dit bedrijf waar Thimo en zijn vrouw Annika sinds twee jaar de scepter zwaait, groeit langzaam uit tot een bedrijf waar je rekening mee kunt houden.

IMG_9067

Thimo, wij hebben elkaar op de Euregio Koi Show ontmoet en afgesproken dat ik jou bij jouw bedrijf eens zou interviewen. Dus hier ben ik dan vandaag en ik heb best wel wat vragen aan jou.

Zoals;

  • Waar komt de naam POKO vandaan.
  • Wat vind jij de beste korrelgrootte
  • Hoe snel wil jij dat het voer weg is uit de vijver. Ofwel wat moet de opeetsnelheid zijn?

Eigenlijk heb ik nog wel meer vragen, bekijk en luister naar de video hieronder. Daar worden bovenstaande vragen gesteld en uitgebreid beantwoord.

 

IMG_9068

Thimo en jouw lieve vrouw Annika, (ja die was er ook nog even) bedankt voor de gezellige ontvangst. Het was leuk dat mij een blik in jullie keuken gegund was.

IMG_9064
weer een doos gereed voor verzending

Wellicht tot een volgende keer!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *