Euregio Koi Show, Koiengel

Er wordt zelfs op de Euregio Koi Show gezogen

Op het heetste Euregio Koi Show weekend op Het Hulsebeek wordt zelfs gezogen. Jawel de vats waar Koi in zitten die nog kuit bij zich hebben. Krijgen door alle aandacht en liefde die zij krijgen de bekende vlinders in de buik en gaan dan ongegeneerd te keer. Dit resulteert in soms enorme hoeveelheden kuit en het daarbij behorende eiwit. Dat dit niet goed voor de Koi is vanwege de slechtere waterkwaliteit die dan optreed. Moet zo snel mogelijk het kuit worden weggezogen met een waterzuiger. Dit fenomeen zie je straks op de video.
IMG_9046

Dat het heet was ervaarden de Koi ook zo, her en der werd op de zaterdag al voor schaduwdoeken gezorgd.

En voor wie niet geweest is, je hebt veel maar dan ook heel veel gemist. Alleen al de kampioensvissen van Tjaard. Mensenkinderen wat een pracht van een Koi zwommen in zijn vat. Hij werd dan ook terecht Grand Champion. Gefeliciteerd Tjaard!
IMG_9049

Ook werd er gewoon doorgewerkt, hier verteld Harry meer over. Harry Barreveld loopt al zo’n beetje zijn hele leven mee met de Koi en de shows welke in den lande gegeven worden. Ook van zijn expertise wordt gebruik gemaakt bij de Euregio Koi Show.
IMG_9050

Kijk en geniet van de video.

 

 

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *