Ik ben bij Ben, Ben Weeteling

Vandaag ben ik bij Ben

 

Ja echt, vandaag ben ik bij Ben Weeteling ook wel bekent onder de naam KOI RAW. Deze naam is bewust gekozen want de letters RAW staan voor ruw, ruw in de breedste zin van de betekenis. Het is dus een ruwe onbewerkte foto die nog alles in zich heeft om bewerkt te worden. En zo is Ben, hij probeert altijd het goede uit een ruwe foto te halen!
Is Ben ruw, integendeel, Ben is een vriendelijke rustige jongen die ik drie jaar geleden heb ontmoet. Het was een aparte ontmoeting want wij hadden in de groepsapp van toenmalige “Koi University” besloten om te carpoolen.

P1202465_1

En elke keer vijf kwartier carpoolen dan leer je elkaar wel een beetje kennen. Ben moest toen nog zijn vijver bouwen, en zowel de heen als de terugreis werd gebruikt om zijn plannen welke weer gevorderd waren in zijn hoofd te vertellen aan mij. Een leuke en gezellige tijd was dit, een die ik niet snel zal vergeten. En Ben was altijd op tijd, en dat is een goede eigenschap.

GC Euregio Light
Zo gingen wij ieder ons weg, en Ben bouwde zijn vijver. Inmiddels draait zijn vijver die dan ook echt met liefde gemaakt is, een waar ik van hou, want ondanks dat hij net als mijn vijver rechthoekig is heeft hij veel aan de omgeving gedaan zodat het er met zijn mooie beplanting erg natuurlijk aandoet.
En ik ging steeds meer schrijven om op een moment mijn eigen site te beginnen. En Ben, tja, Ben ging een beetje fotograferen en nog meer dan dat. Ben ontwikkelde een eigen Koi fotografiestijl die weinigen onder ons kunnen evenaren. De foto’s welke je hier ziet bewijzen zijn inmiddels grote professionalisme in de Koifotografie. En laat het duidelijk zijn dat is niet omdat ik Ben toevallig ken. Nee integendeel, dat is omdat hij gewoon heel erg goed is.

P1102718

Hieronder een video van Ben en zijn vijver. 

Ben zeer bedankt voor de hartelijke ontvangst en wellicht tot ziens bij een Koi gelegenheid.

Maar zeker aanstaande zaterdag op de Belgian ZNA Koi Show 2018!

P1202372-1

Ik heb zelf geen foto’s gemaakt, want iemand die dit beter kan moet je niet willen overtreffen!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *