Grootse Kennsidelingdag bij Chikara Koi,

Op zaterdag 8 september 2018 is er bij Ans & John de Leur van Chikara Koi wederom een fantastastische Grootse Kennsidelingdag bij Chikara Koi!

IMG_8290

Op deze dag zal Ferdinand Hengeveld een boeiende lezing houden waar hij de geheimen deeld hoe je kunt filteren over actieve kool. Hij zal ook oude stellingen onderuit halen over onze huidige filtertechniek…….. Dit beloofd een boeiende lezing te worden.

IMG_8303

Vervolgens komt André de Groot vertellen hoe hij zijn 120 m³ vijver gebouwd heeft en hij verteld ook waarom hij alles gebouwd heeft zoals hij dat gedaan heeft.
Interessant? Zeker zowel voor de aankomende bouwer en de beginnende bouwer.

IMG_8307
Mike Snaden, volgens John de man met het beste oog voor veelbelovende tosai, Mike heeft inmiddels zeer vaak bewezen dat hij hier een groot verstand van heeft. Dit heeft hij dan ook bewezen met de uitpuilende prijzenkasten van awards en eerbetoon om zijn kennis. Ook deze lezing beloofd interessant te worden. Helaas is er geen vertaling van deze lezing 😉 

IMG_8311

Wanneer is deze Grootse Kennsidelingdag bij Chikara Koi? Zaterdag 8 september, het begint om 10:00 uur en de Grootse Kennsidelingdag bij Chikara Koi is afgelopen ongeveer om 15:00 uur. Inschrijven via dit emailadres: info@chikarakoi.nl . Wees er snel bij, want vol is vol!

Ik kom zeker 🙂

39913995_836230953229307_5566326973380165632_n

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *