Bouwinformatiedag Chakira Koi
82 / 100

Bouwinformatiedag bij Chikara Koi

Zoals de titel al doet beloven was deze dag er voor iedereen die vragen had over het bouwen of verbouwen van een Koivijver een Bouwinformatiedag bij Chikara Koi!

Deze dag was al eerder in een blog door John de Leur aangekondigd en het beloofde een drukke dag te worden. En dat werd het dan ook.

Ook Olaf heeft grote verbouwinsplannen, wanneer zijn vijververbouwing klaar is dan ga ik een en ander op de video vastleggen.

Een dag die echt bol van gezelligheid stond, en hapjes uiteraard ook. Want daar is nooit te kort aan bij Chikara Koi. Het team van John En Ans zorgt er altijd voor dat je met een gevulde maag de deur uitgaat.

Wat is er dan zo speciaal aan zo’n dag?

Zoals John al uitlegde in zijn vorige aankondiging, bleek dit ook weer een dag te zijn waar je diverse Koifilters kon bekijken. Maar ook was Andy Kaak weer vertegenwoordigd met zijn speciale apparatuur om elke vorm van folie aan elkaar te lassen. Hier heb ik een mooie opname van gemaakt in mijn video.

Wie wil dit nou niet?

De drie wijzen in Koitalk!

AEM Products en DSG filtertechniek

AEM Products en ook DSG filtertechnieken waren aanwezig. Twee totaal van elkaar verschillende bedrijven in een huis, en toch kan het. Mooi hé!
Van Geert de Smet (DSG) heb ik een videointerview genomen.
Edwin van Eck van AEM was zo druk dat hier later in een special op terug gekomen wordt. Ik ga dan op locatie bij een filterhuis de apparatuur op de video zetten. Dat beloofd wat!

Koi 2000

Ook waren de bestuursleden van Koi 2000 Henk en Henny aanwezig. Zij gaven een interview over de nieuwe koers die Koi 2000 momenteel vaart. Een welkome koers zo lijkt mij, en een gemoedelijke dat dan weer wel.
Wat er ook werd aangekondigd dat is de ophande zijnde workshop welke door Koi 2000 gegeven wordt met als doel: Koi selecteren en kwaliteit herkennen.

Of het druk was?

Ja het was zeer druk. Ik zag ook geregeld mensen met lijntjesbloknotes en tablets rondlopen. Deze haalden bij de filterbouwers en de vijverbouwer Roel informatie informatie voor hun nieuw te bouwen vijver. Zoals ik het zag komen er weer aardig wat Koivijvers bij in Nederland, maar ook vanuit het altijd mooie België was veel belangstelling!

Hieronder een videoverslag van het geheel, en ik kan het maar niet genoeg zeggen, abonneer je op mijn videokanaal, en zet gelijk het belletje aan zo ontvang je als eerste de nieuwste video’s. Velen zijn je al voor gegaan, dus ik zeg, welkom bij de club!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *