Nieuwjaarsreceptie 2019 Koivrienden.be

Zoals de titel doet beloven was ik naar de nieuwjaarsreceptie van de leden van het forum Koivrienden.be Een receptie onder (de naam zegt al genoeg) Koivrienden. En dat zijn zij dan ook, echte Koivrienden in hart en nieren.

Wat ik bedoel met Koivrienden

Dat is simpel, deze mensen hebben beleefdheid zeer hoog in het vaandel staan. Dat wil zeggen zodra er iemand op het forum iets te kritisch reageerd. Wat dan vaak op de man gebeurt zoals regelmatig op facebook. Dan wordt hij of zij eenmalig gewaarschuwd, en anders wordt je verwijderd van het forum.
Simpel en strak, niet dat er geen felle discussies zijn, echter deze zijn altijd met respect voor de mening van een ander forumlid. Dit is de reden dat ik graag naar deze receptie ga.

Was er ook nieuws?

Ja er was best veel nieuws. Ten eerste is er voor de jaarlijkse tombola nog nooit eerder zoveel geschonken aan Koivrienden.be. Dit was werkelijk overweldigend. Van kadobonnen van € 100,= tot een complete trickle filter van de firma DVS. De zakken voer waren ook niet aan te slepen en eigenlijk van alles wat er te koop is in de Koiwinkel lag daar ook op de prijzentafel.

Afscheid

Ja er was ook een afscheid bij de Koivrienden. Een die ik niet zag aankomen. Martien en zijn lieve vrouw Angelique die al meer dan tien jaar als admin heeft gefunctioneerd bij Koivrienden, hebben op deze dag afscheid genomen als bestuurslid.
Na de laatste prijs had Martien nog wat te zeggen; hier maakte hij bekent dat hij en zijn vrouw met het werk voor Koivrienden zou stoppen. En dat met onmiddelijke ingang.

Onenigheid?

Nee Integendeel. Zoals Martien en Angelique zijn, was dit al maanden van te voren besproken met hun boezemvrienden Marc en Caroline. Dus echt geen onenigheid of in de verste verte maar iets daarvan.
Wel tranen, veel tranen van ontroering bij de scheidende partij. Het valt natuurlijk altijd zwaarder op het moment van bekent maken. Het was mooi te zien hoe Martien, Marc, Angelique en Caroline met zijn vieren omarmd stonden. Daar waar de lach het won van de traan. Het is ook niet niks om zo lang als admin te fungeren en er dan mee te moeten stoppen.
Ik schrijf dit speciaal om eventuele speculaties uit de wereld te houden

Martien en Angelique bedankt voor jullie grote inzet in al die jaren!

Woord van dank

Uiteraard is het beleefd om alle sponsors te danken voor hun gulle gaven om de tombola tafel te doen buigen onder de vele mooie prijzen.
De volgende sponsors hebben hun bijdrage geleverd, met een simpele klik op de link komt u op de site van de sponsor.

AEM-products, Biogro, ChikaraKoi, DaniKoi, Do-Itfiltertechniek, DSGfilters, DVS-Filtertechniek, GDKoi, HandelsondernemingDomen, IbKoi, Isaqua, Kamerfilter, KimsKoi, Koiparadijs, MajaKoi, Unikoi, Vijverfiltersbe, ZenKoi,

Hieronder een video, van de zeer gemoedelijke, gezellige middag zo ik hem beleefd heb. Heren en vooral ook dames van Koivrienden.be zeer bedankt voor de goede organisatie en het zeer hoge pijl van gezelligheid!

De meeste foto’s welke ik gebruikt heb kwamen van Aad ofwel AVG, waarvoor grote dank!

De technische heren in discussie over een te bouwen airlift

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *