Tim Barbé verteld alles over KHV

Chikara Koi het bedrijf van John en Ans de Leur hield weer eens een kennisdelingsdag. Dit keer met een lezing van de bekende Belgische Koidokter Tim Barbé, en hij verteld alles over KHV. Zie ook de vorige kennisdelingsdagen van Chikara Koi

En dat niet alleen, nee ook over de Flavo bacterie en de gevreesde Gatenziekte. Mij is gevraagd een en ander op video vast te leggen, wat ik uiteraard graag deed. Alleen ik mocht niet de gehele middag weergeven want Tim gaat met dit verhaal de hele Benelux door. En dan zou het niet netjes zijn wanneer alles al op video te zien zou zijn! Daarnaast kun je hem ook alles bevragen tijdens de lezing.

Om die reden is er gekozen voor een compilatie van deze zeer interessante middag. Al was het alleen maar om het feit dat Tim zei dat wij na afloop met nog meer vragen naar huis zouden gaan dan dat wij bij Chikara Koi binnenkwamen.

En echt deze stelling kwam uit. Het was dan ook een zeer leerzame middag, met een leuke interactie tussen Tim en zijn toehoorders. Er was ruime gelegenheid om vragen te stellen. En dat werd dan ook ruimschoots gedaan.

Dit maakt zo’n middag tot een levendige middag waar uiteraard ook voor de hongerige buiken gezorgd werd. Dit is Ans op het lijf geschreven zoals reeds velen weten. Met andere woorden de catering was weer toppie!

Hieronder de compilatie van de lezing van Koidokter Tim Barbé.

Ans & John de Leur, zeer bedankt voor de lezing welke gegeven werd door Koidokter Tim Barbé. Hij heeft vragen opgelost, maar ook nieuwe vragen gegeven! Al met al een zeer interessante middag.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *