Dus, ga jij ook naar de Euregio Koi Show want die is in het weekend van 25 en 26 mei 2019. En dat is al snel, zeer snel eigenlijk. want voordat je het weet is het zover. 

De show in opbouw

Vrijkaarten

Ik kreeg van de voorzitter Patrick Beld het aanbod om 5 gratis enteekaarten weg te geven. Dat is erg aardig van hem, en daarom komt mijn blog niet op de gebruikelijke zondag maar op zaterdag. Bij andere shows waar ik ook entreekaarten mag weggeven, hebben abbonnees op de nieuwsbrief voorrang. Dus abbonneer je snel op mijn nieuwsbrief om niet achter het (Koi)net te vissen.

De spelregels zijn simpel, mail mij dat je een gratis entreekaart wilt hebben. Schrijf daar je naam en adres in en die geef ik weer door aan de organisatie van de Euregio Koi Show. mijn mailadres is: ekromhoutvandermeer@gmail.com
De eerste vijf mailers winnen één kaart.

Waarom naar de Euregio Koi Show?

Waarom? Tja dat is makkelijk te beantwoorden. Het is de eerste van Nederland, en daarmee ook de gezelligste! Daarnaast zijn er dit jaar weer meer standhouders. Wanneer je jouw vijver wilt verbouwen of bouwen dan kun je in dit weekend al jouw zo benodigde informatie verkrijgen.

En zoals te doen gebruikelijk op een beurs zullen ook hier weer vele aanbiedingen zijn welke alleen op de beurs gelden. Waarschijnlijk komen bij onderstaande lijst nog wat standhouders, maar voorlopig komen onderstaande bedrijven zeker.

De standhouders

Koicentrum Sneek, Chikara Koi, Takazumi, Vivani, Harry en Tilly, Kim’s Koi, Yachade Koi, Kieta, JBL, Arendonk Interkoi, AB koi Marum, Do-it Filtertechniek, Frieslandkoi, Koi-s-enter, Koiopkweek/FRIDLA, RR-Koi, Aquadistri-Hikari, NVN, koi-idol, Koicentrum Steenwijk, Mizu Koi, Koimozaiek, NaturalAquaticNederKoi, Energy Flows, Himitsu, Nijhoff Art, Stijn Verbinnen, V-N-H Zen Art, KLAN, De watermolen en Belgian Koi Society

Wedstrijd

Uiteraard is er ook weer een Koi wedstrijd. Hier strijd de top van de Koihouders vanover heel Europa om de hoogste titel in hun klasse. En ook nu weer is het deelnemersveld zeer sterk te noemen.

De deelnemers aan de Koi wedstrijd

Koi Kichi World, Koicentrum Sneek, Willem Arisse, De Waterhof, Koi-S-Enter, Alexander Wijnands,  Kevin Korenromp, Gertjan v.d. Berg, Freddy Roolvink, Arts&Ants, Dennie Landkroon, Himitsu, Ramon Honders, Andre de Groot,  John Van Bleiswijk, Chikara Koi, Nico Sellis, Per Laursen, Rob  der Hulst, Happy Koi House, Guido Hermsen, Marco Giethoorn, Marco Den Boer, Floor Van Dommelen, Kim’s Koi, Ronnie Oosterloo, Remy Hekman, Roel Vermeer, Stef Thus, Koi Maas en Waal, Carlo Neven, Mark Bijvank, Koivriend Coevorden, Kieta, Pia en Rutgher, Ilse Berns, Bert jan en Jacqueline van’t Hul, Interkoi Arendonk, Juan Jose Bonet, AB koi Marum, Rene Sakko, De watermolen, Betuwe koi, Wiechert Fuit, Frieslandkoi, Jip Geerlings, RR-Koi, De Koi-stal , vijverbouw, Benny Sens, Koicentrum Steenwijk, Martin van der Stel, Mike Polman, Hans Ulrich Schulten.

Dit is de kwaliteit welke je verwachten kunt

Jeudwedstrijddeelnemers van 26 mei

Quenten Fuit, Seth Fuit, Jaysen ter Harmsel, Bram Bijvank, Mal Bolhaar, Benthe van ’t Hul, Djurre van ’t Hul, Robin/Nienke Lindershof en Isa Geerlings.

Uiteraard wens ik alle deelnemers zeer veel succes toe, en dat zij maar waardig mogen winnen of verliezen. Dat laatste kan natuurlijk ook gebeuren, maar de gemiddelde Koikichi weet dit meestal waardig te dragen.

Uitreiking van de prijzen

Dit jaar zullen de prijzen worden uitgereikt door enkele zeer lieftallige dames.
En voor de nieuwsgierigen onder ons, dit zijn niemand minder dan Marjolijn Dekker, Geke Fox en Tanja Nijhuis. Dus zorg voor jouw mooiste Koi dan weet je in ieder geval dat je de prijs in handen krijgt van één van deze dames.

FRIDLA

Dit jaar zal de FRIDLA in nauwe samenwerking met Vincent van Luipen van Koiopkweek aanwezig zijn om de schoonheid te tonen van de prachtige longfinKoi in diverse vaten. Ook worden de Koi geshowd welke op de All Japan Koi Show aanwezig waren. Echt een bijzondere schoonheid, dus vergeet hier niet naar te komen kijken.

aanwezig zijn om de schoonheid te tonen van de prachtige longfinKoi in diverse vaten. Ook worden de Koi geshowd welke op de All Japan Koi Show aanwezig waren. Echt een bijzondere schoonheid, dus vergeet hier niet naar te komen kijken.

Geen prijs gewonnen?

Wanneer je geen gratis entreekaartje hebt gewonnen dan bestaat er nog steeds de mogelijkheid om met een grote korting de kaarten online te bestellen. Wanneer je dat wilt klik dan hier

Hans van Domburg de “hof” leverancier van de Koiprijzen door heel Europa heen.

En ja, ik ben er ook, al filmend/fotograferend en interviewend loop ik over het terrein. Ik en niet alleen ik, maar iedereen die aan de organisatie van dit jaar alweer de tiende Euregio Koi Show meewerken hopen jou te mogen verwelkomen. Tot 25 of 26 mei, tot Euregio Koi Show!


Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

2 gedachte over “Ga jij ook naar de Euregio Koi Show? Verdien een vrijkaart”
  1. Beste Martien,
   Heeft even geduurd, excuus daarvoor.
   Het is van het merk Bresser, zij noemen hem MikrOkular Full HD.
   Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
   Mijn ervaringen zijn zeer positief.

   Met vriendelijke groet,
   Engel Kromhout van der Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *