Het was 24 mei dat ik de Euregio Koi Show betrat en een rondje deed over het showterrein. Veel handen geschud van mensen welke ik (te) lang niet gezien had.

Warm bad

Het is zo apart deze show, omdat er geen echte hiërarchie heerst. En dat kun je dan ook goed merken aan de informele manier zoals men met elkaar omgaat.

Tilly was natuurlijk ook weer van de partij

Wist je dat deze Euregio Koi Show met nog geen 15 man wordt opgebouwd en dat in nog geen week tijd? Dat kan alleen maar als men goed met elkaar omgaat. Daarom ook weer hulde aan het fantastische werk van al de vrijwilligers.

De leeuw van Bennie

VIVANI FISH FOOD

VIVANI FISH FOOD, was ook dit jaar weer de hoofd sponsor. Vincent van Nies verteld in de video waarom zij dit zo graag doen. Ook volgend jaar zal hij met zijn bedrijf nog de hoofdsponsor zijn!

Vincent van Nies

FRIDLA

Ja FRIDLA was er ook, mede dankzij de hoofdsponsor Vincent van Luipen van Koi Opkweek. Hij heeft de Koi gekocht van Suda, welke op de All Japan Koi Show gezwommen hebben. Zo probeerde hij en FRIDLA om de mensen te laten zien hoe mooi een SluierKoi worden kan.

Ook deze heer was zeer geïnteresseerd in de SluierKoi!

Jeugd wedstrijd

Ook dit jaar was er weer speciaal voor de jeugd een Koi wedstrijd. Deze werd speciaal gehouden op een apart gedeelte van het zeer goed gevulde terrein. Uiteraard heb ik de prijsuitreiking hiervan op de video vastgelegd.
Het is soms aandoenlijk hoe de kinderen kijken bij het verkrijgen van 4 of 5 prijzen tegelijk!
Ook hiervoor Team Euregio Koi Show zeer bedankt voor het organiseren van de jeugdwedstrijd.
En uiteraard ook een grote dank aan de Sponsors; Domburg Sportprijzen Holland en Hikari voor de vele zakken voer bij de uitreiking.

Aantallen bezoekers

Of het druk was op de Euregio Koi Show, de zaterdag was wat rustig. Maar de zondag was het zeer, zeer druk, zodat de handelaren toch nog met een goed gevoel naar huis gingen. Want ja zonder al de handelaren geen Koi Show. En uiteraard niet te vergeten zonder de Koi inzet van al de hobbyisten welke ook dit jaar wederom hun meest mooie Koi van huis hebben meegenomen.

Koi Opkweek gebroederlijk naast de FRIDLA

Zie hieronder de video welke ik gemaakt heb. De prijsuitreiking van de Jeugd was dan wel op zondag, maar heb hem wel juist vandaag erbij gedaan. Waarom? Omdat wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *