Kiëta Koi

Videoverslag van Euregio Koi Show deel twee en tevens het laatste deel voor dit jaar. Deel één kun je hier lezen en zien wanneer je deze gemist hebt.

Eerste Koi Show van het jaar

Dat is niet helemaal waar, want in Berlijn zijn ze net even eerder. Maar die is dan ook in een hal, en niet op een grasveld zoals de Euregio Koi Show. Toch zou ik er wel eens een keertje naar toe willen, want het schijnt volgens de verhalen een mooie show te zijn.

Uiteraard weet ik niet of zij de gemoedelijkheid en gezelligheid van de Euregio Koi Show kunnen overteffen. Want dat lijkt mij best wel een uitdaging.

Jeugd

In deel één heb ik de uitreiking van de jeugd laten zien. Want ik vind wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En wat is er nou mooier om de jeugd op deze manier te betrekken bij onze prachtige hobby. Vandaag laat ik een fragment van het jureren van de jeugdinzendingen zien.

Interview bezoeker

Ik heb ook een bezoeker geïterviewd, en niet zomaar iemand. Nee het was Gerard de Greef, hij was op deze jubileumeditie voor de eerste keer naar de Euregio Koi Show gegaan. Ook hij was blij en aangenaam verrast over de show.

Ook René, René, René kwam voor de camera

René Achterbosch kwam ook voor de camera, hij was een tevreden “mensch” die trots was op allen die meehelpen de Euregio Koi Show tot een succes te maken.

Hieronder het tweede deel van de Euregio Koi Show, dit keer ook met wat beelden van de Koi die deelnamen aan de wedstrijd.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *