Op verzoek van Marco Giethoorn ben ik mee gegaan met Koi Freaks Drenthe op Koitour. Ik wist niet helemaal precies wat de bedoeling was, maar ik dacht ik laat mij verrassen.
En soms zit het tegen, maar hier bij de Koi Freaks Drenthe zat het enorm mee.

Gezellig en informatief

Het was uiterst gezellig en ook zeker informatief. Immers elke Koihandelaar handelt op zijn eigen manier. En dat bracht diversiteit naar boven, welke bijzonder gewaardeerd werd.

De aftrap bij Koicentrum Sneek

De aftrap was inderdaad bij Koicentrum Sneek. Sander heeft er plezier in om tosai te laten opgroeien om zo voordelig een nisai Koi aan te kunnen bieden.
Sinds kort heeft hij dan ook een tweetal “mudponds” waar hij ook zijn tosai laat doorgroeien. Sander vertelt hierover in de video.

Op Naar AB KOI te Marum

Op naar Marum, naar AB Koi. Het was nogal een ritje naar het Marumse. Ik had nog nooit van Marum gehoord, zegt meer over mij dan over Marum. Na een klein half uurtje kwam ik in Marum aan, TomTom dirigeerde mij naar een weggetje waarvan ik dacht als ik nog wat doorrij dan val ik van de aarde! Maar niets was minder waar, want in dit stukje verlaten landschap was een zwarte steenkool verborgen waarin een diamant van een Koiwinkel zat. Ik keek mijn ogen uit, prachtig helder sprankelend water. Met daarin een hoge kwaliteit aan Koi. Een bezoekje waard zou ik zo zeggen. Arjan verteld in de video hoe zij aan de naam AB KOI komen.

Als de kers op de taart, Friesland Koi

Jazeker als de kers op de taart, Friesland Koi. Danny verteld in de video waar Friesland Koi zoal voor staat. Friesland Koi was tevens het einde van de tour. Hier was de BBQ georganiseerd met als sponsor Takazumi. En de BBQ was echt een finale stuk, want het was overheerlijk. Wist je dat Danny ook vijvers bouwt?

Naar huis

Na deze indrukwekkende Koitour reed ik huiswaarts, een ritje van toch nog twee uur. Maar dat mocht de pret niet drukken want ik vind het altijd wel een feestje om over de Afsluitdijk te mogen rijden.
En zo kwam een eind aan een verrassingsdag welke voor herhaling vatbaar is!

Ik vergeet bijna te vragen of je al lid bent van mijn You Tube kanaal, nee?
Dan kun je na het kijken van de video dit alsnog doen, zo ben jij altijd de eerste die een nieuwe video kan zien.
Bedankt!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *