Den Beereke

Ja dat is me wat, Den Beereke besmet met Koimicroben! De meeste Koi Kichi hebben last van het Koivirus maar Rudy van Meerhaeghe heeft het zo erg te pakken dat hij besmet is met Koimicroben. Het is me wat, maar het is wel een prettige besmetting kan ik je zeggen.

De Belgische lezers weten goed over wie ik het heb, vandaag gaat het inderdaad over Rudy van Meerhaeghe ofwel Den Beereke zoals hij genoemd wordt bij Koivrienden.com uit het lommerrijke Desselgem. Toch snel een drie uur rijden vanaf mijn woonplaats. Maar Koikilometers tellen niet, toch?

Gepassioneerd

Rudy is een gepassioneerde Koiliefhebber, die al aardig wat heeft meegemaakt met zijn hobby.
Een van de ergste angsten onder ons is natuurlijk KHV, ook dit heeft Rudy meegemaakt. Hij praat, (hoewel hij het nog steeds moeilijk vind) hier zeer open over in de video. Waarin hij ook aangeeft dat geen Koidealer schuldig is.

Zen tuin

Rudy is ook geïnspireerd geraakt door de Japanse Zen tuinen, en heeft dat op kleine schaal bij hem gecreëerd. En uiteraard ook weer met dezelfde passie als dat hij bezig is met zijn Koi. Een mooie Zen tuin is het resultaat waar hij trots op mag zijn.

Ziek

Rudy heeft een trombose gehad, wat hem bijna zijn Koihobby gekost heeft. Logisch, want je hebt dan belangrijker dingen aan je hoofd dan de Koivijver. Maar zoals hij zelf zegt in de video, Koivrienden hebben hem erbovenop geholpen zodat de trombose plaats moest maken voor de Koimicroben. En eerlijk gezegd ben ik hier blij om want het is gewoon fantastisch om te zien hoe of deze man de Koihobby beleefd. Alles voor zijn kindjes de Koi, maar dan ook alles.

Video

Onderstaande video laat zien hoe de Koimicroben hebben toegeslagen bij Rudy. Hij is dan ook een bezielende Koi Kichi!
Rudy bedankt voor de goede zorgen en het overheerlijke ontbijt.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *