Begint het bij jou ook al te kriebelen? Waar? in je Koigenen, want nog maar 12 dagen en dan begint de Holland Koi Show 2019.

Goed nieuws

Ja er is goed nieuws, het promotie team van de HKS onder de bezielende leiding van René Sakko heeft het voor elkaar gekregen om meer stands dan vorig jaar op de Holland Koi Show 2019 neer te zetten.
Dat is toch maar weer een grote prestatie.

NVN noviteiten

Jazeker er zijn ook noviteiten, waaronder de nieuwe HKS app welke vrij te downloaden is in de app store. Deze zal continu en ook tijdens de Holland Koi Show geupdate worden. Het is maar dat je het weet 😉

Wedstrijd

Waar het eigenlijk om draait op iedere Koi show en zeker ook bij de Holland Koi Show, zijn de Koi die in de vats het wedstrijd water bezwemmen.
Wanneer je, je nu nog wilt inschrijven ben je te laat want alle vats zijn vol!

Domburg Sportprijzen Holland

Betta’s

De betta’s zijn dit jaar ook weer vertegenwoordigd. De vereniging viert hun 10 jarige jubileum. Zij hebben meer vissen en deelnemers dan ooit; 453 vissen, 58 hobbyisten uit 10 Europese landen. dus zeker een bezoekje waard.

Koi Opkweek

Koi Opkweek is dit jaar ook vertegenwoordigd. Zoals inmiddels bekent hebben zij een zeer grote opgroeifaciliteit voor de Koi.
Wat ook weer nieuw is, dat is de niet aflatende liefde voor de LongfinKoi. Deze prachtige Koi zijn dan ook dominant aanwezig in de stand van Koi Opkweek. Koi opkweek organiseert in samenwerking met Koi 2000 en de FRIDLA een Grow Out met LongfinKoi.
Hier kun je, je nog steeds voor inschrijven. Het verdelen van de LongfinKoi start zondag om 13:30 uur.
Ook is de wereldberoemde LongfinKoikweker Suda aanwezig om alle vragen te beantwoorden.  

Nieuw op de show

Er zijn wel enkele nieuwtjes te bekijken. Zoals een nieuw soort voerautomaat, iemand die erg mooie tuinvakkels maakt van RVS en een nieuw watermeetsysteem!
Ook worden er seminairs gehouden welke ook life op ledschermen te zien zijn.

sdr

Vrijkaarten

Zoals in een eerder blog heb ik al medegedeeld dat ik zes vrijkaarten mag weggeven. Deze geef ik weg op mijn You Tube kanaal. Ik plaats daar op een dag een video en wanneer je geabonneerd bent op mijn kanaal en ook het belletje, voor de meest actuele melding hebt aangeklikt. Dan maak je kans op een vrijkaartje. In de video zeg ik hoe!

Prijzen voor de wedstrijd

sdr

Deze worden zoals elk jaar weer verzorgt door Domburg Sportprijzen Holland, zie ook mijn eerste blog over deze fantastische man.

Ik zeg tot Holland Koi Show, en wie weet spreken wij elkaar. Of vraag ik om een mini interview aan jou!
Duimen voor droog weer!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *