Nadat ik bij Rudy van Meerhaeghe geweest was voor het interview reed hij mij even voor naar Giovanni Duvillier. Even voorrijden is best wel gewoon in het altijd vriendelijke België. Dankbaar voor dit gebaar.

Afkorting

Giovanni wordt liever Gio genoemd als afkorting van zijn voornaam. Zo wordt hij ook genoemd op de site van Koivrienden.com de site waar men zich allemaal als familie van elkaar beschouwd!

Spijtoptant

Gio is een echte spijtoptant, want voor hij met zijn vriendin in de huidige woning ging wonen, had hij een Koivijver. Maar vanwege de op handen zijnde verhuizing moest die vijver dicht, en alles werd verkocht want hij was er klaar mee. In de video vertelt Gio wat hij gedaan heeft hiermee.

ZEN tuin

Ook bij Gio staat het ZEN gehalte hoog aangeschreven in zijn tuin. Dit vind je in alle facetten terug. Er is enorm veel werk gestoken in het creëren van rust in de tuin. En alles naar eigen idee!

Filtering

Het filteren is bij Gio een belangrijk element bij het houden van Koi. Er wordt dan ook goed aandacht geschonken aan zijn filter, waar hij wel dagelijks even in te vinden is. Wanneer hij gebeld wordt en zijn vriendin neemt op, dan is dus steevast het antwoord; Gio zit in den put!

In onderstaande video kun je zien hoe een spijtoptant omgaat met zijn vijver. Zolang je maar de juiste dosis Koivirus hebt. Gio is dan ook een ware Koi Kichi.
Gio bedankt voor jouw tijd en hartelijkheid en de overheerlijke lunch!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *