De dames van de tombola

Eindelijk ook iets van mij over de Holland Koi Show. Beetje laat ik weet het, komt ik ging maandag na de show meteen op vakantie. En nu zit ik weer in de blog flow. Dus voorlopig weer online met een berg nieuwtjes en interessante interviews.

Zonder deze mensen en al de andere vrijwilligers, geen Koishow!

Hoe ik de Holland Koi Show heb ervaren

Daar kan ik kort over zijn, het was weer een ouderwets Koifeestje. Mooie Koi zien zwemmen in de bekende blauwe vats. Veel blije gezichten van eigenaren welke een prijs hadden gewonnen, maar ook teleurgestelde gezichten van de niet prijswinnaars. Het is niet anders denk ik dan. Toch stond de gezelligheid hoog in de NVN vaandel. Want dat was zeker, het was zeer gezellig.

Aya, het Japanse gezicht op de Holland Koi Show!

Standhouders

Standhouders die waren er ook weer in overvloed. Toegeven, in het verleden stonden er meer standhouders, dat wil dus zeggen dat er nu minder stonden. Echter, er is ook aardig wat loos in ons Koiwereldje. Tegenwoordig koopt men bij de goedkoopste aanbieder, en die vind je vaak op het internet. Dit zorgt er weer voor dat er minder handelaren veel geld kunnen uitgeven om een stand te huren op de show. Toch heb ik best wel wat bedrijven gezien die je voorheen weer niet zag. En dat is dan toch ook weer positief.

Interviews

Ja, interviews heb ik ook gehouden. In dit deel zie je bijvoorbeeld Suda San, de man bekent van de mooiste SluierKoi. Hij was uitgenodigd door Vincent van Luipen, van Koi Opkweek en ik mocht hem ook wat vragen stellen.
Ook heb ik de dames van de tombola geïnterviewd. Zij stonden dit jaar op een andere plek, of deze dames er nou blij mee waren? Klik snel op de link naar de video en je weet er alles van.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *