Wie Ewit Koi kent wist het al, ja iedereen die een beetje KoiKichi is hoopte er weer op.
En de meesten hadden zoveel vertrouwen in Ewit Koi dat zij stiekem al wisten dat de BBQ dit jaar weer herhaald gaat worden.
Herhaald kan dat dan? Nee niet in letterlijke zin, maar we kunnen wel proberen om er weer een feestje van te maken.

Dus een BBQ, wat kost dat?

Deze BBQ kun je net zo duur maken als je zelf wilt. De bedoeling is dat je zelf wat vlees meeneemt en eventueel wat groen in de vorm van salada of iets wat met vega te maken heeft. En een drankje of één, twee, drie …..ach kijk maar!

Gezellig

Ja dat is wel de bedoeling. Dit is natuurlijk geheel jouw eigen verantwoordelijkheid. Wanneer ik terug kijk op het feestje van vorig jaar zal het moeilijk worden om dit te overtreffen. Maar een beetje KoiKichi laat zich natuurlijk niet tegenhouden 🙂

Waar is dat feestje?

Het feestje is in Maasdijk! En wel bij de opgroei locatie van Vincent Van Luipen van Koi Opkweek. Hij stelt wederom zijn ruimte en BBQ gratis beschikbaar. Het adres is; Maasdijk 2 A 2676 AE te Maasdijk.

Is dit alles?

Nee dit is echt niet alles. Want dit jaar hebben Ewit en Vincent bedacht om een loterij te houden. En het geld wat hiermee opgehaald wordt komt voor honderd procent ten goede aan een goed doel welke de tweede prijswinnaar mag beslissen. Hoe leuk is dat!?

Maar wat kan ik winnen?

De prijzen zijn, en hoe kan het ook anders vier mooie nisai Koi.
Koi 1.
Een Yamabuki van kweker Izumya
Nisai 40 / 45 cm Female

Koi 2.
Een Shiro Utsuri van kweker Kase.
Nisai 35 / 40 cm Female

Koi 3.
Een Ochiba Shigure van kweker Ikarashi.
Nisai 30 / 35 cm Male

Koi 4.
Een Akame Doitsu Karashigoi van kweker Izumya.
Nisai 40 / 45 cm Female

Bovenstaande filmpjes heb ik gekregen van Ewit Koi! Waarvoor dank.

Wie wil dit nou niet? En voor de prijs per lot hoef je het echt niet te laten. Want wees eerlijk € 10,= is toch geen geld voor een lot. Voor dat geld kun je er zelfs wel meer kopen. En de opbrengst gaat naar het goede doel. Waarbij opgemerkt dat de Koi gratis mogen blijven overwinteren bij Vincent van Luipen van Koi Opkweek. En hij geeft deze Koi zonder er maar ook één cent voor te ontvangen.

Maar wanneer is dit feestje?

Ja dat had ik nog niet gezegd. Wel, het is op 19 oktober en je bent vanaf vier uur meer dan welkom.
Ik ga zeker heen, kom jij ook? Mooi dan wordt het pas echt gezellig 🙂

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *