Rob de Vos

Ik had op oudejaarsdag een interview met Rob de Vos, ook bekent van Japan Koi Service.
Maar eerst voor ik verder ga, wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder die ik ken, alle gezondheid te wensen voor het jaar 2020.
Want gezondheid, is het grootste goed wat een mens kan hebben, toch?

Verder met Rob de Vos

Wanneer je zoals Rob al een jaar of 17 in Japan vertoeft om Koi aan de man te brengen, maak je ook best wel eens wat mee.
Dit kan zakelijk zijn maar ook momenten van problemen met een shipment van de Koi. En daar ligt dan de uitdaging van een Koimakelaar. Hij is op dat moment verantwoordelijk voor een tijdige en gezonde landing van de Koi.

Rob de Vos
Japan Koi Service

Verantwoording

Rob verteld openhartig over zijn ervaringen welke hij in de jaren heeft meegemaakt. Ook hoe hij grote problemen heeft opgelost. Het is dus niet altijd koek en ei wat je ziet, of hoort. Er zijn best wel eens “uitdagingen” om op te lossen.

https://www.japan-koiservice.com/

All Japan Nishikigoi Show

Ook wordt vooruit gekeken naar de All Japan Nishikigoi Show welke op één, twee, en drie februari gehouden wordt. Dit mag gezien worden als de meest prestigieuze Koi show in de wereld. Een show welke ik nog niet gezien heb, maar hij staat wel bij mij op het lijstje van, dit moet ik doen!

Tosai

De Koidealers welke deze periode naar Japan vertrekken gaan natuurlijk niet alleen naar de All Japan Nishikigoi Show. Nee die gaan ook weer Koi inkopen. En zoals te doen gebruikelijk is nu het tosai seizoen aangebroken.
Alle jongbroed van vorig jaar zal vanaf nu te koop zijn.
Ik heb een mooie momentopname gemaakt vanaf dat de tosai gevoerd werden. Je moet je voorstellen een immens grootte vijver met daarin meer dan 100.000 tosai. Afijn kijk maar eens naar dit geweld!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *