Info

Ik ben Engel Kromhout van der Meer, en ik heb een Koivijver en ben Koikichi in hart en nieren.
Vanaf mijn jeugd zat ik al met een watervloiennetje in de sloten te poeren naar ” dikkoppies en stekelbaarsjes” . Uiteraard had ik ook een aquarium. Deze tik is nooit weggegaan en na vele jaren aquaria gehad te hebben met allerlei soorten vis. Van Chicliden tot Discusvissen heb ik de grote stap naar Koi gezet.

Het facineerde mij enorm hoe deze soms grote vissen zich voortbewegen en mij de rust kunnen brengen. Dat was wel de grootste overweging om Koi aan te schaffen. Met daarnaast natuurlijk ook de prachtige kleuren die zij hebben.

Dit heeft mij ertoe gezet om erover te schrijven, in het verleden deed ik dit voor een bedrijf. En nu voor de hobbyist want daar gaat het om. Het schrijven voor de beginnende Koihobbyist en de gevorderde is natuurlijk altijd een spanningsveld. De een loopt weg omdat het te moeilijk is en de ander loopt weg omdat hij dat allang weet. Toch probeer ik het midden te houden. Ik maak ook videoverslagen van interviews zodat je kunt zien hoe de hobbyist zijn Koivijver bestuurd.

Wil jij ook eens een bezoek hebben van mij voor een interview, schroom niet want het is altijd gezellig. Neem dan contact op door op deze link te klikken. Enne het hoeft echt geen grote supperstrakke vijver te zijn. Zolang jij er maar trots op bent is het goed, toch?

Ook voor de vakhandel voor speciale promo’s of een voorstel van jouw speciale product kom ik graag langs. Hier staat wel een kleine vergoeding voor tegenover. Klik hier en ik neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.