Belgian Koi Show

Verslag van de Belgian ZNA Koi Show te Hasselt

495a2df0-9734-4a45-9634-865f79fc9093

Het is 06:00 uur op zaterdag 23 juni 2018 en ik ben op weg naar de Belgian ZNA Koi Show te Hasselt.

Een Koi Show die je eigenlijk niet mag missen. Want?

Je bent er nog eens uit, je bent in het vriendelijkste land van Europa, de kwaliteit van de Koi is zeer hoog te noemen en er zijn aardig wat handelaren die leuke aanbiedingen hebben.

IMG_9076

En dit jaar was er een primeur er zwom een SluierKoi in een van de vats. Iets wat ik een warm hart toe draag als lid van de FRIDLA.

IMG_9074

En de Grand Champion, deze eer ging dit keer naar Filip Poppe uit hetzelfde mooie België. Ik heb hem geïnterviewd en ja hij liep even mee naar vat 52 waar zijn kampioenen zwemmen. Ik heb hem tijdens het lopen de grond niet zien raken, zo verlichtend blij was hij 😉

IMG_9073

Christiaan Eilander heeft een eigen Koivoer op de markt gebracht. En uiteraard is dit net waar wat anders dan je gewend bent van Koivoer, hierover in mijn volgende blog meer!

IMG_9071

Filip en Els van harte gefeliciteerd met jouw Grand Champioenschap. Ik was blij en trots dat ik iemand zo gelukkig heb gezien zoals jij was.

IMG_9070

Hieronder de video van de Belgian ZNA Koi Show te Hasselt.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *