Grand Champion
81 / 100

Ophaaldag 1e Grow And Show, Jeroen van Keulen

Ja, eindelijk was het zover voor vele kopers die meededen aan de Grow And Show Jeroen van Keulen. Zaterdag 18 september 2021 konden de Koi opgehaald worden welke meededen aan het Grow And Show evenement. Zie ook het eerste deel hierover. Hier kun je ook meer vinden over het reglement.

Jeroen met zijn Grow And Show

Waren de Koi een beetje gegroeid?

Of de Koi gegroeid waren, daar kan ik kort over zijn; Ja, zij waren eigenlijk boven verwachting gegroeid in deze korte tijd. Maar hoe kan het ook ander, een kleine 50 Koi in honderdduizend liter water. En volle bak voeren onder een perfecte temperatuur!
Er was er één bij die op één cm na verdubbeld was in lengte. En maar twee die op 1,5 xm en 1 cm de minimale 10 cm niet haalden.

Reacties van de deelnemers

Uiteraard hadden de deelnemers ook hun mening. En die was eigenlijk zeer positief. Een ieder was blij verrast over de extreem mooie kwaliteit van alle Koi. Ik heb niemand horen klagen, alleen maar positieve geluiden gehoord. En dat is ook wel weer eens fijn om te horen in deze soms rare tijd.

Lunch

Ja er was ook een lunch verzorgt door Jeroen en zijn moeder (die overigens heerlijk cake kan bakken). Er was waku vlees van de Big Green Egg wat echt verrukkelijk was. Ook had Jeroen van Keulen nog enkele zalm Forellen gevangen en zelf schoongemaakt en gerookt. Ook die waren heerlijk. En uiteraard voldoende te drinken! Nee, menig restaurant had het niet beter gedaan.

Video

Zoals te verwachten veel Koi in de video, maar ook een interview met Anja en Richard Albertsboer. Want op een grote Koishow lopen zij de hele dag van vat naar vat, en zijn zij na het jureren niet echt aanspreekbaar meer. Dus ik heb mijn kans gepakt!
En uiteraard ook een woordtje met Jeroen gesproken.

Dank

Ik dank de deelnemers, jury, Jeroen en Jelle voor hun tomeloze inzet en de gezelligheid welke deze dag gebracht heeft.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *