72 / 100

Ja echt, na maanden van Koionthouding, het mag weer. Wat dan, zul je, je afvragen. Bier drinken, BBQen, blote Koi kijken, nee niets van dit. Ik mag weer bezoekjes maken bij de Koihobbyist. En ja, dan toch blote Koi kijken.

Een van mijn eerste interviews, ja daar kon Bas niet aan ontbreken

Bij wie dan?

Bij jou, en jou, eigenlijk bij iedereen die een Koivijver heeft. Grote vijvers, kleine vijvers het doet er niet toe, als er maar Koi in zit. En aan het Koiroer een Koi Kichi staat, zo een die de buitenwereld als volgt omschrijft; Ja joh die kerel, die praat zelfs met die grote vissen van hem. En ik heb ook wel eens gehoord dat er eens per jaar een dierenarts komt ter controle. Zo een Koi Kichi zoek ik dus.

De ingang van Jeroen Van Keulen
Koi Kichi onder de Koi Kichi, Jeroen Van Keulen

Zoek ik dus?

Jawel, ik zoek de bezielende Koi liefhebber om een video interview af te nemen. En zijn of haar filterruimte vastleg. Met mooie beelden van haar of zijn tuin. Dat zijn de mensen die ik zoek.

Hier is geen sprake van Koionthouding
Van grote vijvers gesproken en Koi Kichi

Dus als jouw vijver er klaar voor is!

Ja dan kom ik graag naar jou toe. Je hoeft mij alleen maar even te mailen naar ekromhoutvandermeer@gmail.com en dan maken wij een afspraak.
En nogmaals, de grote van de vijver doet er niet toe, de passie en het genieten, dat dan weer wel!

Of kleinere, maar net zo Koi Kichi

Wanneer je ook eens aan een ander wilt laten zien hoe trots jij op jouw vijver bent mail dan gerust naar ekromhoutvandermeer@gmail.com

Wellicht tot ziens!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *