Na maanden van onthouding. Het mag weer!

Ja echt na maanden van onthouding mag het weer. Wat dan, zul je, je afvragen. Bier drinken, BBQen, blote Koi kijken, nee niets van dit. Ik mag weer bezoekjes maken bij de Koihobbyist. En ja, dan toch blote Koi kijken.

Een van mijn eerste interviews, ja daar kon Bas niet aan ontbreken

Bij wie dan?

Bij jou, en jou, eigenlijk bij iedereen die een Koivijver heeft. Grote vijvers, kleine vijvers het doet er niet toe, als er maar Koi in zit. En aan het Koiroer een Koi Kichi staat, zo een die de buitenwereld als volgt omschrijft; Ja joh die kerel, die praat zelfs met die grote vissen van hem. En ik heb ook wel eens gehoord dat er eens per jaar een dierenarts komt ter controle. Zo een Koi Kichi zoek ik dus.

Koi Kichi onder de Koi Kichi, Jeroen Van Keulen

Zoek ik dus?

Jawel, ik zoek de bezielende Koi liefhebber om een video interview af te nemen. En zijn of haar filterruimte vastleg. Met mooie beelden van haar of zijn tuin. Dat zijn de mensen die ik zoek.

Van grote vijvers gesproken en Koi Kichi

Dus als jouw vijver er klaar voor is!

Ja dan kom ik graag naar jou toe. Je hoeft mij alleen maar even te mailen naar ekromhoutvandermeer@gmail.com en dan maken wij een afspraak.
En nogmaals, de grote van de vijver doet er niet toe, de passie en het genieten, dat dan weer wel!

Of kleinere, maar net zo Koi Kichi

Wanneer je ook eens aan een ander wilt laten zien hoe trots jij op jouw vijver bent mail dan gerust naar ekromhoutvandermeer@gmail.com

Wellicht tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: