Het lijkt nog ver weg maar over een kleine 14 dagen is deze dag alweer de laatste dag van de Belgian ZNA Koi Show. Want op 22 en 23 juni is het weer zover. Dan barst het Belgische Koi Show geweld in Hasselt weer los!

VIP vrijkaarten

En je kunt VIP kaarten winnen, ja echt ik mag er 10 weg geven. En ook nu net als bij de Euregio Koi Show hoef je alleen maar een mailtje met je naam te sturen. Klik hier voor het adres. De eerste tien krijgen deze VIP kaart. Bij binnenkomst op de show hoef je dan alleen maar je naam op te geven. Hoe aardig is dat, van de organisatie van de Belgian Koi Show?

Helaas voor degene die nog een gratis kaartje willen hebben. De eerste tien hebben reeds bericht gehad.

Op mijn vraag aan Jos van der Meulen of er nog grote veranderingen zijn op de show, was het eerste wat bij Jos opkwam dat de show nu tijdelijk op het terrein van de voormalige brandweer is. Dit is gedeeltelijk overdekt dus wij gaan het beleven. De tijdelijke verhuizing van de Tuinen van Hasselt naar de kazerne heeft te maken met het herinrichten van deze tuinen.

Ook Nang zal aanwezig zijn met zijn kunst.

Doorlopende acties

Er zullen doorlopende acties zijn op de Belgian Koi Show. Zoals uitleg over de Koivariateiten, Meet & Greet met de vier aanwezige kwekers uit Japan. Op de Bonsai tentoonstelling zijn er diverse workshops over het verzorgen en onderhouden van deze kleine boompjes.

Op zaterdag en zondag is er een seminair met Kento Sakai (Sakai Fish Farm) Nobuhiro Inoue en Takahuru Inoue (Beppu Fish Farm). Hier kun je al je vragen kwijt welke je al zolang wilde stellen aan een bekende kweker!

Koi Show deelnemers

De volgende deelnemers nemen hun Koi mee naar het strijdveld van de Belgian Koi Show. Want hier wordt gestreden om de hoogste plaatsen.
Ik wens iedere deelnemer zeer veel succes met de wedstrijd en dat de beste moge winnen!

ALBERT DESSEYN, ALEXIS DUBUC, ANDRE DE GROOT,  AURELIEN TELLIER, BENNY COECKELBERGHS, CARLO NEVEN, CHIKARA KOI, CHRISTIAAN DE LOOSE, DANIEL GEZ, DAVID VAN ROY, DE VIJVERHOF, DORIANO KOI, ELNA KOI, FABIO KOI, ABRICE VEGIS, FILIP POPPE, FILIP’S KOI EN VIJVERSHOP, FLOOR’S KOI SHOP, FRANCIS PEELAERS, FRANCK FERNANDEZ, FRANCOIS GAILLY, FRANS ADAMS, GUY VAN DE PUTTE, GWENN SCHOOVAERTS, HILDE EN MICHEL, HIMITSU KOI, HYDRO KOI, IKIGAI, INTERKOI ARENDONK, JACQUES NEYRINCK, JAPAN KOI, JEAN-PAUL RUDOLF, JOEL JOUANNET, JOHAN DOOREMONT, KIM’S KOI, KOI KWEKERIJ, DOMINIQUE, KOI MAAS EN WAAL, MARTIN VAN DER STEL, NIWA KARA KOI, NIWA KOI, NONOKO KOI, NORMANDIE KOI, PASCAL VANDERCAMMEN, PIETER VAN DIJCK, ROB VAN DER HULST, SING CHANG KOIFARM, T HOVENIERKE, ZEN CREATION.

Wat is er meer te verwachten

Daar kan ik kort over zijn, buiten de zoals altijd hoffelijke gezelligheid in België kun je de top van Europa in dit deelnemersveld zien zwemmen. Tevens zijn er zoals altijd veel stands met handelaren welke altijd wel een mooie beursaanbieding hebben.

Ik ga zeker heen en hoop jullie daar te ontmoeten, het adres is Koning Boudewijnlaan, tegenover nummer 22 te Hasselt. De openingstijden zijn 10:00 uur tot 18:00 uur, tot dan!Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *