Koivrienden
87 / 100
Koivrienden

Ach en wee, zullen de vaste leden denken bij bovenstaande kop. Koivrienden.com houden geen nieuwjaarsreceptie 2021. Maar wat moeten wij dan? Want Koivrienden zonder nieuwjaarsreceptie is als een auto zonder wielen. De vriendschap is er maar we kunnen elkaar niet fysiek spreken of raadplegen in het altijd gezellige verenigingsgebouw van de Kerk.

Marc Criel
Marc Criel met zijn eigen bierglas op de BKS

Maar wat moeten wij dan?

Ja maar wat moeten wij dan? Het is toevallig wel het hoogtepunt van het jaar voor iedereen die Koivrienden.com een warm hart toewensen. Dus dacht het bestuur die elk jaar weer ieder Koigerelateerd bedrijf vriendelijk vraagt of zij nog een prijs over hebben voor de Tombola van de nieuwjaarsreceptie, wij hebben dan geen nieuwjaarsreceptie maar kunnen wel de prijzen verdelen. Dit moet zoals het Koivrienden.com eigen is via een ludieke manier gebeuren. Want de mensen van Koivrienden.com zijn nu eenmaal geen bij de pakkenneerzitters, nee zij gaan altijd met de tijd mee. Dit gebeurt op alle Koigebied, van Crielzeef tot …….juist nieuwjaarsreceptie!

Drie gezworen Koivrienden door dik en dun

Ludieke manier, hoe dan?

Er wordt nu een ludieke manier toegepast door het bestuur van Koivrienden. Een online tombola en een online wedstrijd waarin je alle prijzen kunt winnen die je altijd al kon winnen wanneer je met de tombola meedeed tijdens de nieuwjaarsreceptie!

Zonder eten en toch prijzen

Ja inderdaad, zonder eten en toch prijzen. Deze nieuwe manier zorgt er wel voor dat de gezelligheid gemist gaat worden. Maar de handel wilde toch graag weten hoe het volgend jaar georganiseerd zou worden, want zij wilden toch maar graag weer prijzen geven. Of dat stimulerend is! Mij lijkt van wel. Dus volgend jaar een soort van online receptie zonder eten en drankjes. Dus een droge receptie met de gezelligheid van Koivrienden, hoe leuk is dat? Ik vind het al heel wat dat men ondanks de beperkende maatregelen die ons worden opgelegd Koivrienden toch weer een manier vind om ons, de Koihobbyist weet te vinden. Een applaus voor de gehele organisatie en hunner vrouwen. Want zonder juist DIE vrouwen geen Koivrienden.com!

De spanning was om te snijden 🙂

Bekijk ook de eerdere reportage

Ik ben dan niet bij alle nieuwjaarsrecepties geweest, maar die ik wel heb meegemaakt waren doorspekt met broederschap en Koivriendschap. Geen mannetjes van ik heb de grootste en mooiste, nee integendeel. Heren en dames die over de hobby spraken en probeerden nog iets bij te leren.

Een greep uit de prijzen van 2019


Dat is waar Koivrienden voor staan! En natuurlijk de gezelligheid welke men in België zo gewoon is. Het is in België soms of daar geen klok is, en zeker wanneer het gezellig is dan weet men de klok goed te verstoppen of negeren. De klok is dan ook voor werktijden en meer niet 🙂

Kijk vooral op de site van Koivrienden.com

Via deze link kom je op de pagina van Koivrienden.com, hier staat uitgelegd wat men winnen kan en hoe dat kan. Deze pagina laat dus ook zien welke regels er zijn en welke prijzen er zijn. En echt het is waar, het zijn ook dit jaar weer schitterende prijzen.

Oude video van de nieuwjaarsreceptie 2019

Deze video laat zien waar de Koivrienden.com voor staan, dat is een goede organisatie, kwaliteit van de site hooghouden, en vooral; laten wij het gezellig houden. Dus niet schelden op elkaar, maar wel opbouwende kritiek geven, want alleen zo kun je van een ander zijn fouten leren.

Ik wens iedereen een gezonde jaarwisseling en veel heel veel succes met de tombola van Koivrienden.com.
Je zal het maar beleven dat je met een zak Hikari van 15 kilo naar huis komt, of een trickle filter. Wie wil dit nou niet. Iedereen toch, en dat is het mooie je maakt allemaal kans op een prijs. Vriend van de club of niet, winnen kan en mag iedereen.

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *