www.koiengel.com Koicentrum Zaanstad

Vandaag was ik samen met Nico van Deijzen beter bekent van Koicentrum Zaanstad op pad naar Schiphol. Nou kun je denken, moet Nico nou alweer naar Japan, nee dat mocht hij willen. Deze dag gingen wij zijn Koi ophalen bij de uitgiftehal van de douane te Schiphol.
IMG_20180314_184637
Leuk om dat ook eens mee te maken, en ook leuk om eens te zien en laten zien hoe goed de Koi zo’n rit/vlucht van ongeveer 30 tot 36 uur overleven! Jammer is dat je niet mag fotograferen of filmen in de hal, maar alles voor de veiligheid, toch?

Het leuke van die avond was wel dat op het moment dat wij de dozen binnen hadden er al klanten kwamen kijken naar het verlossen van de zakken waar de Koi inzaten. Werkelijk waar als kinderen op de nieuwe snoepwinkel afkomen zo kwamen zij op de nieuwe Koi af.
IMG_20180314_184723
En zo zie je maar Koiliefhebbers zijn net mensen.

De lichtomstandigheden waren bij Nico waren soms net iets te kort maar ik hoop dat je dan toch een goede impressie krijgt wat er dan op een avond gebeurt waarop de Koi worden binnen gebracht.

Ook de vaste Koigast (in een café zou deze stamgast heten) was van de partij, Heinz wist al precies wat hij moest doen met de dozen!
Nico bedankt dat ik even mee mocht met jou, het was gezellig!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *