www.koiengel.com

Koi-factor geopend op de Tuinboulevard Bollenstreek.

Vanmorgen tijdens de iglokoude was ik in Noorwijkerhout bij Koi-factor. Waarom? Wel, zij zijn nu voor de derde keer verhuist en waar zij nu zitten, tja dat is de droom van iedere Koihandelaar. En dat wil ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Wat is er dan zo speciaal aan de plek waar zij nu zitten?

Je hebt meubelboulevard’s, autoboulevard’s maar nog geen tuinbloulevard. Nu wel dus, de Tuinboulevard Bollenstreek!

IMG_8869

Het is een voormalig bedrijventerrein wat van een toeleverancier van hoveniers is. Op deze plek zitten nu een kunstgrasleverancier, tuinmeubelleverancier, een tegelhandel gespecialiseerd op tuinen, een zwambad/jacuzzi leverancier, een tuinbeeldenleverancier en last bud not least……Koi-factor. René en zijn vrouw Femmy zwaaien al jaren (10) de scepter over Koi-factor en dan nu vanaf deze mooie plek in Noordwijkerhout. Delfweg 36 E om precies te zijn.

IMG_8865

IMG_8856

En de enorme oogtrekker, de vijver met raam in het midden van de zaak

En echt je komt ogen te kort, zowel bij de collegae van René als bij Koi-factor zelf. De zaak straalt rust uit door de keuze van het warme steigerhout en de enorme oogtrekker, de vijver met raam in het midden van de zaak.
IMG_8854

IMG_8851

IMG_8847

IMG_8846

Alles wat er te koop is staat mooi ruim opgesteld iets wat het mooi overzichtelijk maakt en wanneer je nogal een twijfelaar bent heb je dan ook alle rust en tijd om een prachtige Koi of jouw bepaalde pomp of stuk PVC uit te zoeken.
IMG_8855

IMG_8872

IMG_8861

Hieronder een impressie van Koi-factor en de andere bedrijven welke meedoen aan het totaalconcept van de tuinbeleving.

Dat een bezoek aan Koi-factor de moeite waard is, moge waar zijn, zeker wanneer je in een keer je droomvijver in jouw droomtuin wilt plaatsen/ontwerpen.
Femmy en René succes aan de Tuinboelevard Bollenstreeek!

 

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *