Euregio Koi Show 2018

Heb jij al gereserveerd voor de Euregio Koi Show op 26 en 27 mei?

Poster

Dan kun je dit nu nog in je agenda zetten want voor je het weet is het zover.
Deze show wordt weer leuker niet groter, niet meer vaten, wel meer gezelligheid (voor zover dit kan) wel meer Koi in de vats! En volgens Patrick Beld is het zo dat de kwaliteit van de te showen Koi weer beter is dan vorig jaar.
LOGO

De show welke al zolang draait en steeds drukker bezocht wordt door jou als publiek. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe trekkers op de show, weer een reden om heen te gaan. Ik zal er hieronder enkele noemen.

    • Er komen ook jeugdwedstrijden.
    • Gregor Meijer zal dit weekend voor de laatste keer aanwezig zijn, hier zal hij ook zijn laatste Koi-kunstwerk laten zien. Met dit kunstwerk neemt hij afscheid van de KunstKoiwereld.
    • Ook staan er diverse filterbouwers met hun nieuwste producten welke best als innoverend beschouwd mogen worden. Do-It Filtertechniek laat zijn nieuwste filter en software zien. Befill heeft ook een nieuw filter gebouwd, welke zij laten zien op de show. Dus wilt u een nieuw filter aanschaffen, wacht even tot de Euregio Koi Show.
    • En dan last bud not least Vivani Koifood B.V. staat ook op de Euegio Koi Show. Ja en, zij staan er toch altijd? Ja dat klopt maar nu zijn zij de HOOFDSPONSOR van de show. En dat voor drie jaar, dus dat geeft wel een stuk financiële zekerheid bij de organisatie. Later meer over Vivani!

Knipsel

Koiengel mag 6 vrijkaarten weggeven!

 

Wat ook leuk is, Patrick Beld heeft mij toegezegd dat ik zes vrijkaarten mag weggeven.
Ik weet uit ervaring dat een prijsvraag een hoop gedoe en weinig response opleverd. Daarom zal ik iedereen die mij voor 18 mei mailt naar: ekromhoutvandermeer@gmail.com  met zijn: naam, adresgegevens en Euregio Koi Show, beantwoorden dat hij ontvangen is.
Dan zal ik de 19e mei uit deze selectie de gelukkige winnaars trekken. Dus wil je gratis naar de gezelligste Koishow van Nederland, mail mij en je maakt kans op gratis toegang.

Ik vertelde dat ik nog wat meer over Vivani Fishfood. B.V. zou vertellen want laten wij eerlijk zijn. Dit soort bedrijven die optreden als hoofdsponser van de Euregio Koi Show, verdienen wel wat extra aandacht.
Vivani

“Vivani Fishfood B.V. is ontstaan uit passie voor vissen, daardoor gebruiken we bij Vivani Fishfood B.V. alleen de beste ingrediënten voor onze voeders. We leveren al ruim twaalf jaar kwalitatief goed voer voor een scherpe prijs. In deze 12 jaar zijn we gegroeid van een bedrijfje in de schuur achter het huis tot een bedrijf van 1.200 m². Kleine en grote bestellingen worden door ons deskundig personeel in overleg met de klant snel geleverd in de hele EU.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bulk, private label en Vivani merk. Wij maken ook klant specifieke mixen, deze worden naar de klant zijn wens verpakt.
Om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen het beste krijgen, testen we alles zelf. We adviseren klanten dan ook vanuit onze eigen ervaring. En met 12 jaar is er best veel ervaring op het gebied van een Top Koivoer.

Ons assortiment:

Bij Vivani kunt u terecht voor aquariumvoer, vijvervoer, schildpaddenvoer, hengelsportvoer en enkele aanvullende producten. Wij hebben een uitgebreid assortiment gedroogde insecten en garnalen dat ook voor vele andere doeleinden gebruikt wordt. Verder zijn wij vanaf 2018 importeur en verdeler van FD Food voor Europa en sinds kort verdelen wij Fish Pharma medicijnen en waterbehandelingsproducten.
Met dit assortiment kunnen wij de Koiliefhebber kwalitatief voer voor een relatief lage prijs kunnen leveren.”

Succes Vivani Fishfood B.V. op de show namens mij.

IMG_20140622_110709

IMG_20140622_110650

Met deze link kun je lezen welke standhouders op de Euregio aanwezig zijn. Deze lijst wordt bij wijzigingen aangevuld dus daarom plaats ik hem zelf niet maar alleen maar de link. Tevens kun je met deze link online kaarten met korting bestellen.
Ook dit jaar worden de te winnen prijzen verzorgd door Domburg Sportprijzen Holland. Het bedrijf wat garant staat voor creativiteit en kwaliteit!

IMG_0106

IMG_0063

Ik heb super veel zin in de Euregio Koi Show en hoop vele bekenden van mij daar een hand te schudden.
En wie wil het nou niet, Euregio Koi Show is toch de gezelligste Koi Show van Nederland?
Tot ziens in Oldenzaal.

De foto’s welke ik laat zien waren van voriger jaren.
IMG_0064

IMG_0066

 

IMG_0072

IMG_0081

IMG_0083
De harde kern van de Koishows, ook wel de “F side” genoemd.

 

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *