Chikara Koi

Kennisdelingsdag bij Chikara Koi: André de Groot en Mike Snaden

IMG_9228

Nadat Ferdinand Hengeveld zijn uitleg had gegeven over zijn passie met Koolstof filtering, was er een lunch pauze.

Een die welkom was, want Bram Blokland had zich in het rokerszweet gewerkt om ons te kunnen voorzien van een heerlijk stuk Pulled Pork. Dit werd natuurlijk weer uitgeserveerd door de dames De Leur.

IMG_9234
Koekoek!

 

Hierdoor werd een gezellig moment gecreëerd om nader kennis te maken met wie je maar wilde. En gezien het gezellige geroezemoes, wat mij deed denken aan tijden van weleer. De tijd dat ik in het koffiehuis van de vishal kwam en waar de “Kaairidders” en de visserlieden een bakkie deden.

Die sfeer van gezelligheid hing in de pauze bij Chikara Koi. Het was dan ook een beetje moeilijk om al die Koi Kichi weer op de stoelen terug te krijgen.

IMG_9232

Maar nadat John vriendelijk doch dringend iedereen verzocht te zitten deed men dat dan ook. Immers wie durft tegen John in te gaan?

IMG_9241

Zoals gezegd na de pauze kwam eerst André de Groot en daarna Mike Snaden.

André vertelde over hoe hij zijn vijver bouwde en welke tegenslagen hij had. Maar vooral hoe snel hij zijn Koi in het water kon laten. André is dan ook een creatief denker en oplosser. Zijn Zenvijver is een voorbeeld van een Zenvijver zoals die bedoeld is!

Kitty
Wanneer je oplet zie je toch ook weer wat moois zo tussen het voer!

Last bud not least kwam Mike aan het woord, ook hij is een gelauwerd Koi Kichi die zijn sporen in de Koiwereld reeds meerdere malen verdiend heeft. Hij wist de mensen te biologeren met zijn Koiwijsheid maar ook met zo af en toe een leuke droge (Engelse) opmerking. Er was dan ook een leuke interactie met de gebiologeerde luisteraars. De tijd vloog om.

IMG_9245
En zo kwam er weer een eind aan een fantastische kennisdelingsdag bij Chikara Koi.

 

John & Ans bedankt voor deze gelegenheid en de prima verzorgde catering!

 

 

Ps. vergeet niet je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat ja altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe blogs. En als je toch bezig bent, abonneer je gelijk op mijn Youtube kanaal!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *