Vrije inloopdag bij Chikara Koi

Op 19 januari 2019 is er een vrije inloopdag bij Chikara Koi. Chikara Koi bekent van het immer vrolijke echtpaar John en Ans de Leur vinden het belangrijk dat hun klanten goed op de hoogte zijn bij het bouwen van een (nieuwe) vijver. Daarom een vrije inloopdag zodat je alles kunt leren over het bouwen of verbouwen van een vijver.

Het vernieuwde entree bij Chikara Koi

Wat kun je zoal verwachten?
Er komen diverse bedrijven hun uitleg geven over hoe je het best een vijver kunt bouwen. Meer in de zin van tips en truuks over waar je opletten moet bij het bouwen van de vijver.
Deze mensen zitten soms al meer dan 20 jaar in het Koigerelateerde bouwvak.

Trickel filter gevuld naar idee van Chikara Koi

Zo kun je informatie krijgen over polyesteren. Het Polyesteren is een nog veel gebruikte methode in de bijverbouw. Maar ook kun je advies inwinnen over folie. Folie is nog steeds de meest gebruikte manier om je vijver af te dichten.

Altijd tijd voor een praatje, en niet alleen over Koi!

En dat niet alleen, nee ook op filtergebied staan er twee aanbieders. Beide hebben hun eigen visie op filterbouw. Zodat je hier ook weer voldoende geïnformeerd wordt op het meest belangrijkste onderdeel van je vijver, namelijk je filter. Het is niet voor niets dat de doorgewinterde Koivijverhouder de filter het hart van je vijver noemt!

Hieronder het interview met John de Leur over de Vrije inloopdag bij Chikara Koi. Have fun, en vergeet je niet te abonneren op mijn You Tube kanaal, alleen zo ben jij de eerste die een nieuw interview ziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: