In het hart van de stad Kerkrade, zit Himitsu Garden and Pond, ofwel de verborgen Parel van Limburg! Waarom noem ik dit zo? Wel, mijn vrouw maakt sieraden van Barokke parels, en op het eerste gezicht lijkt het niet op de mooie ronde parel die het woord parel bij mij omhoog haalt. Maar wanneer je deze rustig beter bekijkt, dan is de Barokke parel vele malen mooier dan de ronde parel. En zo is het ook met Himitsu Garden and Pond.

Verstopt

Himitsu Garden and Pond zit een beetje verstopt in een oud winkelcentrum van Kerkrade. Met een ruime parkeergelegenheid, dat dan weer wel. Maar wanneer je binnen komt dan sta je versteld van het zeer uitgebreide assortiment. Er is werkelijk geen “nee” te koop!

Compleet assortiment

Ja echt een compleet assortiment is er te vinden van goedkope Koi tot exclusieve Koi. Van Koisok tot Koinet, luchtpompen, waterpompen en eigenlijk alles wat daar tussen zit. Tot en met de passie van Lindsay, de Charmante vrouw van Bas, haar exclusief handbeschilderde Japanse gelukspopjes. Werkelijk er is geen nee te koop.

Koishows

Zij zijn dan ook bijna op alle Koishows te vinden met ook weer dit uitgebreide assortiment. Normaal doen zij ook altijd aan de wedstrijden mee. Dit jaar kon dit niet, in de video legt Bas uit waarom niet.
Maar volgend jaar doen zij weer mee om weer heel wat Koigoud naar Kerkrade mee te kunnen nemen.

Holland Koi Show

Op mijn vraag of zij dit jaar op de Holland Koi Show staan, werd dit kort en krachtig bevesitigd. Bas zei, je denkt toch zeker niet dan wij een Limburgs feestje aan ons voorbij laten gaan 😉 Nee dat was nou ook weer naïef van mij om te denken.

Vijverbouw

Bas doet erg veel aan vijverbouw. Hij verzorgt met zijn team van a tot z de nieuwbouw, verbouw van jouw vijver. Hij bekleed ze met polyester omdat hij hier dertig jaar garantie op durft te geven. En aangezien hij nog jong is, kun je over dertig jaar nog steeds bij hem aankloppen!

Hieronder de video welke ik maakte van zijn bedrijf. Wij hebben relaxt gezeten in zijn speciale klantenhoek. Waar Bas al mijn vragen beantwoorde op zijn Limburgs, dus rustig en gemoedelijk, dat dan weer wel. Jammer dat ik maar een midweek in Zuid-Limburg was.

Wanneer je “hoovert” ofwel met je muis over mijn logo in de video gaat komt de naam van mijn videokanaal naar voren. En meteen verschijnt het knopje “abonneren”. Wanneer je hierop klikt mis je nooit een video meer van Koiengel!

Door Engel Kromhout van der Meer

KoiEngel Kromhout van der Meer is een blogger die over Koi schrijft in de breedste zin van het woord. Over openingen van Koibedrijven, acties, winnaars, pompen, voer en ga zo maar door. Ik schrijf reeds 8 jaar over dus alles wat met Koi te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *