Koi Engel gaat naar Japan

Het is zover, nog twee nachtjes slapen en dan ga ik ook eindelijk eens naar het land van de zwemmende juwelen. Japan dus. Ja echt waar, KoiEngel gaat naar Japan.

Met wie

Ik ga met Mark Röling mee van Koishop Röling. Mark de vijverbouwende Koidealer uit de Kwakel dus. Wij gaan met een gezelschap van vijf KoiKichi naar Niigata. Waaronder de eerder genoemde Mark Röling, Maurice van Leeuwen, Nico Pronk.

Wat ik ga doen?

Wel dat laat zich niet moeilijk raden. Ik ga erg veel filmen om jullie op de koude winterzondagen te kunnen verblijden met mooie beelden uit Japan.
Er worden ook Koi op niveau ingekocht want er liggen aardig wat zoek opdrachten bij Mark. Dus dat wordt genieten!

Wanneer je weer blogs met films kunt verwachten?

Dat is op 24 november, dan ben ik net weer een paar dagen terug om mijn films te editten. Ik kan niet wachten tot ik daar ben, geloof mij! Ik ga ook een tijdje met Rob de Vos op pad samen met de mensen waar ik bij meereis.
Rob heb ik eerder dit jaar geïnterviewd. En hij laat ons de mooiste Koi zien die Japan herbergt!
Maar eerst gaan wij met Micha op pad!

Dus tot over een paar weken, dan zal ik meer foto’s hebben dan ik nu in mijn blog heb. Maar wat in het vat komt (nu moet het er nog in) verzuurt niet!
Tot over een ruime drie weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: